CURAPROX Perio Plus+

INCREDIBLY GENTLE,
BETTER RESULTS.

Home NO

HYDROSONIC
tannbørste

Kjeveortopeder, periodontister og implantologer anbefaler Hydrosonic pro til sine pasienter.

img

BLI PÅ DEN TRYGGE SIDEN

Hydrosonic pro er en premium sonisk børste utviklet av profylaksepioner Curaprox. Det ble fokusert på sikkerhet og effektivitet for alle pasienter, også de som gjennomgår ortodontisk behandlig. Tre spesialhoder, med Curen®-filamenter og Curacurve® ergonomi, tar vare på tennene skånsomt og effektivt for å redusere risikoen for gingivitt og andre behandlingsrelaterte problemer.

img

HVILKE PASIENTER HAR MEST NYTTE?

Vi har utviklet Hydrosonic Pro for å gi profesjonell hjelp til pasienters tannhelse. Tannbørsten vil gi optimalisert.
• pasienter med kjeveortopedisk utstyr og proteser
• pasienter med implantater, for å forhindre peri-implantitt
• pasienter med gingivitt eller periodontitt
• personer med nedsatt funksjon i hendene kan få god hjelp

LES ARTIKKELEN
img

SKÅNSOM FOR TANNKJØTTET

Ved de fleste kjeveortopediske behandlingene, forventer man milde neagtive effekter på munnhelsen, som har blitt bekreftet etter studier. på emnet. Som et minimum, forventer man 0.03 mm gingival resesjon og 0.13 mm beintap. Fjerning av plakk under kjeveortopedisk behandling er viktig for å unngå disse komplikasjonene. Hydrosonic Pro fjerner plakk effektivt, men er skånsom mot tenner og tannkjøtt, ettersom den er designet spesielt med tanke på orto, implantater og periodontittpasienter.

img

EFFEKTEN AV HYDROSONIC PRO PÅ DINE PASIENTER

Lær mer om de siste studiene som handler om effektiviteten til elektriske tannbørster for pasienter med tannregulering, implantater, feilstilling, sensitivitet, resesjon og periodontale problemer: se vårt webinar med forebyggingseksperten og medvirker av Hydrosonic, Prof. Dr. Ulrich P. Saxer.

For å lære mer om hvordan man opprettholder den beste tannhygienen, bli med på webinar med periodontisten Dr. Natasa Martic og Dr. Dora Tihanyi.

SE WEBINAR
img

PRØV SELV

Den beste måten å oppleve den enestående skånsomheten og effektiviteten til Hydrosonic pro er å prøve den selv. Den siste versjonen av Hydrosonic pro er nå tilgjengelig som prøve for tannhelsepersonell - gratis. Da kan du med egen erfaring anbefale den til pasienter, og munnhelsen din vil sette stor pris på det.

FÅ EN GRATIS PRØVE
img

PLAKKONTROLL PÅ DE MEST KRITISKE PLASSENE

Neste gang du sitter med en pasient, ta en titt på plassene som er vanskelig å rengjøre. Mest sannynlig vil det ha samlet seg mye plakk der - plakk som ikke hadde trengt å være der med riktig bruk av Hydrosonic Pro.

img

FORSKJELLEN PÅ BØRSTEHODENE

Hver Hydrosonic pro kommer med tre forskjellige børstehoder: "Power" for normal børsting, "sensitiv" for en skånsom opplevelse og "solo" for presis rengjøring. Power og sensitiv børstehodene er eksepsjonelle med filamenter i to forskjellige lengder som er plassert i en dråpeform, som legger seg rundt tannen og rengjør effektivt. På grunn av det lille børstehodet kommer den lett til alle plassene i munnen.

img

Solobørsten gir deg presisjonsrengjøring tann for tann og rengjør der bakterielt plakk samler seg - mellom tennene og tannreguleringen, braketter, buer, vaiere, broer og implantater, langs tannkjøttkanten, rundt feilplasserte tenner, og perfekt for å rengjøre overflaten på tennene. Lær mer om hvordan man sikrer best mulig oralhygiene under pågående kjeveortopedisk behandling, bli med på webinar med periodontistene Dr. Natasa Martic og Dr. Dora Tihanyi.

img

OPPMUNTRE PASIENTENE TIL Å PUSSE SOM EN PROFESJONELL

Hjelp pasientene til å få de beste resultatene med deres Hydrosonic tannbørste.

SE VIDEOGUIDE
Kontakt
Hvis du er interesseret i en tandlægeprøveenhed, bedes du kontakte os på info@curaden.dk eller på tlf. +45 7026 81 70.
tripadvisor flickr americanexpress bandcamp basecamp behance bigcartel bitbucket blogger codepen compropago digg dribbble dropbox ello etsy eventbrite evernote facebook feedly github gitlab goodreads googleplus instagram kickstarter lastfm line linkedin mailchimp mastercard medium meetup messenger mixcloud paypal periscope pinterest quora reddit rss runkeeper shopify signal sinaweibo skype slack snapchat soundcloud sourceforge spotify stackoverflow stripe stumbleupon trello tumblr twitch twitter uber vimeo vine visa vsco wechat whatsapp wheniwork wordpress xero xing yelp youtube zerply zillow px aboutme airbnb amazon pencil envelope bubble magnifier cross menu arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right envelope-o caret-down caret-up caret-left caret-right